lördag 29 januari 2011

Lung

Lördag förmiddag.
Kaj och Lucas drog iväg imorse för att fiska ( runt 6 tiden)Felix och jag vaknade omkring 9,det blev lite välling och sängmys.
Nu har lilleman tagit sin förmiddagslur och jag funderar på att ta med honom och åka till Jysk för att inhandla någon slags förvaringskorg eller liknande som vi kan stoppa i alla dessa leksaker,gosedjur mm i.
Felix har ju liksom inget egen rum än utan delar med oss och det går jätte bra med det är ju det här med alla saker...
Vi är lite inne på att Rebecca och Patricia får börja dela rum och att Felix så småningom tar över Beccas.Dom är sällan hemma sammtidigt och Rebecca sover alltid i Patricias dubbelsäng när hon inte är hemma och hon sitter jämt där inne även när Patriciaär hemma och kollar på Tv,sminkar sig,pratar i telefon mm.Hon har bara sina kläder i sitt rum och då tycker jag att det är onödigt att det rummet står helt tomt när vi ändå behöver ett till Felix.
Sen får vi se när stora Nathalie  20År har tänkt att pröva sina vingar och flytta hemifrån,då får Patricia eller Rebecca flytta ner...

En rufflande handboll väntar väl med där vi får se om Sverige lyckas ta brons eller inte.Lucas ska på kalas framåt kvällen hos sina tvilling kusiner Oskar och Emelie också.

Ha en riktigt mys lördag!
kram

Inga kommentarer: