onsdag 30 mars 2011

Njuta

Åh vad jag njuter nu...älskar att sitta ensam i tystnaden en stund efter att Lucas har kommit iväg till skolan,kaffe muggen i handen,solen skiner,staden börjar komma till liv,alla glada skolbarn som är på väg ( de flesta till Vätternskolan eftersom att vi bor ett stenkast bort),ett sant lyckorus sveper över mig!!

Igår åkte vi till min farmor framåt kvällen för att lämna blomma och paket,där var även min faster,kusin med sambo och hennes flicka.Det hade varit full rulle hela dagen och farmor var trött,det var ett HAV av blommor överallt....Gunsan ÄLSKAR blommor.Vi ska fira henne på "riktigt" nästa helg då alla delar av släkten kommer.

Nu skulle jag ju ha en bild på söta farmor men alla bilder ligger på USB minne och har ingen lust att krångla med det nu så ni får hålla tillgodo med en annan glad skit!
                                          Felix älskar vatten!


                                           Morgon mys!

Jag önskar er en galet härlig onsdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

man blir rätt "sugen" på den där lille fisen när man ser honom. det kanske finns en stänk av Höög blod i honom me då? en ny simmare kanske? :D ge honom en puss! kram t dej, moster.

Stina sa...

Härligt positivt!! Visst är det härligt med morgonen, sitta med sitt kaffe & njuta. Jag njuter verkligen av varje stund av min mammaledighet. Vilka härliga dagar!! Önskar dig en härlig dag i solen!

Kram Stina