onsdag 5 oktober 2011

JobbJobbJobbJobb

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!

Frånoch med imorgon bitti kommer jag att börja min karriär på WILLYS i Motala.
Jag kommer att vara ansvarig för Frukt & Grönt avdelningen.Nu ska jag gå jämter Tors-Fre och på MÅNDAG ska jag klara mig själv! HUA.Jag har ju 14
års erfarenhet i branchen menjust Willys konceptet är ju nytt,nya rutiner,nya arbetskamrater mm mm...jag kommer att jobba Mån,Tis,Tor,Fre
06,00-16,00, perfekt,då finns det tid över för läxläsning och vardagsting,men det är klart jag kommer nog att vara AS trött innan man kommer in i tidiga mornar igen,nu är det slut på kel,pussar och kramar en stund innan man går upp med lillplutten i släptåg,men men vi får kela på helgerna och kvällarna.Mellanplutten får klara sig själv innan skolan,men det fixar han och storplutten får ta dagis lämningarna på mornarna,då han börjar senare än jag.Jaja skönt är det ialla fall att få börja jobba igen!

Här är mina Bondens markand blommor

Liljorna har börjat slå ut,jag tog tre olika färger!

Ilove it
Får se hur den tredje ser ut när knoppar brister!

Ha en fin dag mina vänner,här skiner solen men det blåser storm,nu ska jag ägna dagen åt min stora son som är hemma med feber!
Kram på Er

2 kommentarer:

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Tjiiiihhhoooooo!!! Så härligt det måste kännas. Att hitta jobb idag är ju som att leta en synål som inte finns i en höstack. Än värre om man har hösnuva..
Vad glad jag är för din skull!! Att känna att man är behövd på ett jobb gör susen för självkänslan!!
Pöss å kram på re´!

Kanske jag och Hilla som bor bara några mil från varandra skulle fixa en dejt med dig!! :)
Det vore ju så kul att ses!

Tessan sa...

Jaaa visst vore det kul att träffas!?