måndag 28 februari 2011

Normal Vardag

Normal vardag igen efter Sportlov.Lucas har haft fullt upp hela veckan vilket är bra,han har en tendens till att bli lite rastlös annars.
Nu har Kaj åkt till jobbet och Lucas gått till skolan.Felix ligger och sover än och det blev en hel natts sömn nu efter några dagars natt mål pga förkylningen.

Det börjar närma sig Lucas Svenska grammatik prov med,,,två dagar kvar.
Har försökt att titta lite på det varje dag men det är INTE lätt alltså.
Nu på morgonen har jag suttit vid köksbordet och gjort ett prov till honom som han får öva på när han kommer hem idag.Jag tror att det är det bästa sättet för honom att lära sig på,för att bara läsa och läsa hjälper INTE honom,han måste praktiskt få jobba.
Fördelen med att sitta och knåpa ihop något utifrån Stencilen från skolan är att man lär sig lite själv oxå.
Jag har alltid haft lätt med svenskan men svårt för lite stavning men framför allt GRAMMATIK.

Ska eventullet FÖRSÖKA ta tag i kalori intaget med denna vecka....får se hur det går,men nu får det fan i mig vara bra snart!!!
Kollade på 2009 Års resa till Albir i Spanien på film igår och hur jag kunde tycka att jag var tjock där är en gåta....fy fan för att behöva visa upp den här kroppen i vår och sommar.....NÄ NU JÄLVAR!!!!!

Kram kram


2 kommentarer:

VI OCH VÅRT HUS sa...

God måndag!

Jag ser att du funderar över vikt och kaloriintag. Jag måste verkligen tipsa dig om LCHF kost. Du slipper räkna kalorier, du slipper svälta och gå hungrig. Här är en bra sida du kan gå in och läsa på och se om det kan vara något för dig. I like it! http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf
Kram Hanna

Tessan sa...

Tack Hanna
jag var inne och kollade och har alltid undrat över detta tillvägagångssätt.
Det var en enkel sida med många bra tips och lätt att förstå.
Ska nu efter att ta några rejäla kickstart dagar börja leva efter denna filosofi...det blir ju lite roligare med om man får äta det mesta och får lite energi av att testa en ny diet.

tack för tipset!! Kramizar :)