söndag 1 juli 2012

Shopping

Idag har vi ägnat oss åt shopping,enda lediga dagen denna vecka,så ger vi oss i väg till Norrköping och Bauhaus vid 9 tiden på morgonen.
Väl där så köpte vi oss en hängmatta med tak,helt underbar som jag kommer att tillbringa tid i tillsammans med en bok ( och en liten son,kan jag tro)Det blev även lite Rusta,Barnhuset mm där vi köpte lite saker till Felix,bla regnkläder en solhatt och till pappas förtjusning ( not) en ROSA dockvagn till "mimmi"Felix docka.
Efter ett kort stopp på Pizza Hut så stannade vi till i Linköping och inhandlade ett leksaks hur till Felix,det är en tidig födelsedags present från min farmor.Montering och fix och don,så tog även denna dag kväll.Det har ju varit ganska bra väder idag men en och annan skur kom det allt :(

Nu laddar vi för en veckas arbete med,den sista innan semestern för Kaj och sista veckan för Felix på sitt dagis då han byter i höst:(
Jag älskar att jag nu kan plocka in Pioner som doftar underbart och i kombi men Liljor så kan ni ju förstå hur det doftar vid min dator.´Jag jar sent om sides planterat vita óch rosa  Pelargoner med + att urnorna på trappen har fått lite nytt liv.
En av mina favoriter i trädgården är smultron Jasminen och Jasminen...den är tyvärr så hög,så vi planerar att ta ner den så den får växa upp på nytt,jag hade behövt stege för att nu blommorna men min man placerade en bukett brevid min säng,det var väl rart??
Här ser ni Felxi hus och hängmattan med,,,,fint va?!

Hej och hå,kanske somnar jag till fotbolls finalen i kväll,vad vet jag men det är ganska troligt.
Ha en bra vecka mina vänner
Puss & Kram






3 kommentarer:

Lena sa...

Vilka vackra pioner, de är ju min absoluta favoritväxt i trädgården.

Och vilken underbar hängmatta, synd att vi inte kan få plats med en sån!

Ha en fin vecka!

kramar

Unknown sa...

Pax för hängmattan sen!!!!
Det skulle ju inte göra så ont att vagga i den där!
Våran är i rep, ljuvligt skön men man behöver ibland en bruksanvisning för att ta sig ur:-)
Vad härligt med shopping när man hittar det man ska ha! Å Felixgubben...han myser väl i sitt nya hus, å självklart ska man ha rosa...
Pappa o Marianne hade rejält regnväder mitt på dan. Han är kul han...han var tvungen å ringa och låta oss lyssna hur det smattrade på husvagnstaket. Jag älskar att kura i husvagn när det regnar..taskmört.
Här trodde jag att jag skulle få till ett inlägg ikväll, men fotboll du vet:-)

Hoppas det går bra att jobba. Skönt att dom får vara hemma och mysa med Kaj nu snart. Jag jobbar sista veckan jag oxå om jag nu hinner bli klar. Sjukt vad jag ritar kök för brinnande livet, men kul!!
Galet vad det måste lukta ljuvligt hos er! Här luktar det mest koskit just nu...bönder:-)

Pössen på sig!

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Vi hade två perfekta hängmattebjörkar mitt på tomten, men nu är deom nedtagna (och tur är väl det annars har dom nog legat som färdigt kaffeved I huset)
Men en sådan där ställning vore ju en variant!
Vad kul med lite shopping! Jag skickade nyss ett sms till sambon och frågade om vi inte skulle ta en hotellnatt i Sundsvall och bara vara (alltså shoppa, ev hinna med och äta)men jag har fått noll och inget svar än. Typiskt!
KRAM!!!!