måndag 7 oktober 2013

Så Jävla Glad!

- 30 Kg!!!!!
Super glad...jag vet när jag började min resa att jag sa - Om jag mot förmodan skulle gå ner 30 kg så vore det helt fantastiskt....och nu är jag här!!!
Jag vet att både kost och motion har saknats nån vecka nu eftersom att jag är så förkyld,men snart ska jag börja orka träna igen så att jag kan få lite stabilitet på kroppen:)


Hehe....30 kg.....

4 kommentarer:

Anna sa...

Wow! Du inspirerar verkligen! Kramen!

Lena sa...

En grattiskram till dej från mej!

Lena

Anonym sa...

Fantastiskt, grattis! På ganska kort tid också. Hur har du haft det med komplikationer? Tar det lång tid att äta en middag? Problem när du dricker vatten?
Har funderat på gbp länge, men funderar mkt på ev problem.... Fortsatt lycka till! /Nita

Tessan sa...

Nita!
Jag har inte haft några komplikationer.En måltid ska ta ca 20 min att äta men jag är usel på att äta sakta! Det som då sker för min del är att jag blir proppmätt fort och får vila lite innan jag äter vidare.Jag kunde dricka bubbelvatten några dagar efter op och jag har inte haft problem med varken mat eller dryck ( en gång fick jag faktiskt kräkas då jag lurade ögat genom att äta förmycket och det överblivna kom upp igen,obehaglig känsla men det försvann så fort det kom upp )Man ska absolut ta risker i betänkande men jag ångrar inte min op för en sekund!! Om man följer dom direktiv man fått så ska allt gå bra,jag ser det som en investering i mig själv,att vara överviktig innebär ju en massa risker och komplikationer med ju :)
Jag rekomenderar op men det är varje människas beslut och det ska man ta på EGEN hand utan me massa påverkningar från andra :)