måndag 3 september 2012

2 År

Då var det över....2 Års firandet.Vi får ta fram en sak varje dag och titta ordentligt på alla presenter Felix fått för han hade inte tid att kolla på allt innan han öppna nästa paket...hehe kaos??? JAA
Jag vat lite lat och visste att vi skulle bli många på kalaset så jag köpte två tårtor i stället för att göra egna...väl hemma med påsarna så kommer Felix med en av tårtorna i händerna,vände upp och ner på hela tårtasken och ställer sig på den för att nå upp till köksbänken.....GAAAAHHHH!!!! ( visan: han satte foten i en potta fick en annan text just då)
Bara för pappa att åka direkt och köpa en ny....jag kan med facit i hand säga att det hade räckt med EN tårta för det blev en hel över,men den fick han glädja sina arbetskamrater med idag!

Nu blir det lite lugnt ett tag,de flesta födelsedagar är avklarade för en stund och det är lite mindre text i almenackan och filofaxen!
Till helgen blir det en campingtripp med övernattning i stuga ( om vädret håller sig ok) men annars kan vi ta dagarna som dom kommer och det känns ganska skönt faktiskt.

2 kommentarer:

Unknown sa...


Hihi...goding:) Man måste ju få prova iallafall :)
Biggaste kakfaten! Men jag är likadan. Man bakar febrilt och sen blir det hur mycket som helst att stoppa i frysen. Man känner sig lite kakrik då. fast här får det inte ligga länge om man inte gömmer dom väl och skriver köttgryta på :)

Skönt att det lugnat ner sig lite i kaledern. Här är det väldigt tomt. 3 veckan på "4" ben och "bara" gå hemma å dra...suck..man blir lite lätt höstdeppig och stressad av det här, men det läker nog på bra snart hoppas jag.
Ha en fin fortsatt dag.
Kramar i massor!

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Fniss! Det blev pannkaka av tårtan med andra ord. Lite otur i tänket där.
Grattis till storkillen i efterskott!
Här längtas det efter höst (eller mer av den för den är HÄR) Mysa och tända ljus och lampor! Och så blir det liksom lite stillsammare!
Ha en himlans bra vecka!!! Kram!