lördag 26 oktober 2013

50...



                                      Nu taggar vi för 50 års fest då en av Kajs sex systrar fyller!
                                                                     Trevlig helg

tisdag 15 oktober 2013

Hej och Tack

 
 
 
 
 
 
 
                      Vill bara säga Hej och tack för att ni tittar in.Är nu bara 2 kg från mitt mål!!!

måndag 7 oktober 2013

Så Jävla Glad!

- 30 Kg!!!!!
Super glad...jag vet när jag började min resa att jag sa - Om jag mot förmodan skulle gå ner 30 kg så vore det helt fantastiskt....och nu är jag här!!!
Jag vet att både kost och motion har saknats nån vecka nu eftersom att jag är så förkyld,men snart ska jag börja orka träna igen så att jag kan få lite stabilitet på kroppen:)


Hehe....30 kg.....

tisdag 1 oktober 2013

MÅL

Nu är jag här 75 kg,kommer i håg när jag vägde de en gång för länge sedan,då tyckte jag att jag var ganska smal när jag i efteråt såg bilder från den tiden,jag upplever mig inte som särskilt smal nu,men jag ser ju skillnad!

Målet är som sagt 70 kg ,men jag har inte bråttom,vore kul OM det kunde ske innan julafton för till varje julafton har jag önskat att få ha på mig en fin röd klänning,men tyvärr har jag aldrig upplevt det än...men jag tänker inte banta ner återstående 5 kg utan det får ta den tid det tar!

Förkyld som tusan nu,det är länge sedan,snorig,hostig och allmänt hängig och jag har haft min tuffa vecka på jobbet,men nu är jag ledig i nästan tre dagar så nu ska jag fortsätta min kurering och vila.

Ha det gott
Kram på Er